Най-интересното през юли по FoxLife и FoxCrime

Най-интересното през юли по FoxLife и FoxCrime

14.06.2012г.

FOXLIFE
 
Анатомията на Грей
сезон 5-6

От 9-ти юли, от понеделник до петък, от 21:10
Продължителност:
  Един час
Таргет група: 18-49 години
Жанр: Медицинска драма
График на излъчване: от понеделник до петък от 21:10, с повторения от понеделник до петък от 17:30ч.


Добре дошли в болница „Грейс”. Най-тежката стажантска програма по хирургия на запад от Харвард предлага сурова школа за новите медици. Запознайте се с МЕРЕДИТ, ИЗИ, ДЖОРДЖ, АЛЕКС и КРИСТИНА. До вчера те бяха студенти, днес са лекари. Ако оцелеят след 7-годишния ад на „Грейс”, ще станат хирурзи. Но животът не спира само защото стажът им е тежък. Групата трябва да се разправя с ревниви гаджета, болни родители, свалки за една нощ и квартирни кризи. За щастие те могат да разчитат един на друг.

В
 ролите: 
Мередит Грей като Елън Помпео („Старата школа”)
Дерек Шепърд като Патрик Демпси („Сватбен сезон”)
Ричард Уебър като Джеймс Пикънс-младши
Джордж O’Мали като Т. Р. Найт
Кристина Янг като Сандра Оу („Отбивки”)
Изабел Стивънс като Катрин Хайгъл („Розуел”)
Миранда Бейли като Чандра Уилсън
Престън Бърк като Айзея Уошингтън
Алекс Карев като Джъстин Чеймбърс („Сватбеният агент”)Частна практика
сезон 3-4

Частна практикаОт 9-ти юли, от понеделник до петък, от 22:05
Продължителност:
 1 час
Таргет група: 18-49 години Жанр:Медицинска драма
График на излъчване:от понеделник до петък от 22:10, с повторения от понеделник до петък от 18:25ч.


След неуспешен опит да спаси брака си, неонаталният хирург АДИСЪН МОНТГОМЪРИ се мести в Санта Моника, Калифорния, в търсене на по-слънчево време и по-добри възможности. Там Адисън се събира отново с приятелите си от университета и се включва в елитната им частна практика „Оушънсайд”. Тя открива, че целият персонал има свои лични проблеми. Сексапилният специалист по алтернативна медицина предпочита връзките за една нощ; педиатърът, чийто професионални успехи не могат да скрият личните му провали; психотерапевтката се съмнява, че има полза от услугите й. За щастие всички лекари са отдадени на работата си професионалисти, само личният им живот се нуждае от промяна.

В ролите: 
Кейт Уолш като д-р Адисън Форбс Монтгомъри 
Тим Дейли като д-р Питър Уайлдър
Одра Макдоналд като д-р Наоми Бенет
Пол Аделстийн като д-р Купър Фрийдман
Кейди Стрикланд като д-р Шарлът Кинг 
Крис Лоуъл като Уилям Дел Паркър 
Тей Дигс като д-р Сам Бенет
Ейми Бренеман като д-р Вайълет ТърнърFOXCRIME
 
Веществени доказателства
сезони 1-2-3


Веществени доказателстваОт 2 юли, от понеделник до петък, 21:10 ч.
Продължителност:
Един час
Таргет група: 18-49 години
Жанр: Криминален екшън
Допълнителна информация: Показва трудния живот на криминолозите, за които всяка капка кръв може да разкаже история. Сериалът е вдъхновен от методите на работа на полицейските криминолози.
График на излъчване: От понеделник до петък в 21:10 ч., с повторения от понеделник до петък в 14:05 и събота в 20:14 ч. по 5 епизода.

Лабораторията за криминални анализи R.I.S. (Научни методи за разследване) е сърцето на полицейската криминология, която помага на следователите в техните разследвания. Задачата на учените е да възстановят престъплението парче по парче, да съставят правдоподобен сценарий от уликите и да отговорят на въпросите „как” и „защо”, за да определят почерка и мотива на престъпника. Секцията R.I.S. е ръководена първо от Марк Вентури, а след това от Жил Саняк, който координира действията на патолога Алесандра Жофрен и криминолозите Натали Гисбер – биолог, Юго Шалонж – физик и химик, Жули Лабро – специалист по електроника и Малик Беркуи – балистик. Вентури е в постоянен контакт с Пиер Моран – капитан на регионалното полицейско управление. Всички работят за постигането на една и съща цел: да изправят пред правосъдието престъпниците, като представят неоспорими доказателства.


В ролите:
Жан-Пиер Мишел
Пиер-Лу Ражо
Орели Баргем
Барбара Кабрита
Стефан Мецгер
Лоран Олмедо


Престъпни намерения

сезон 5Престъпни намерения


От 2 юли от понеделник до петък, 22:05 ч.
Продължителност:
Един час
Таргет група: 18-49 години
Жанр: Криминална драма
График на излъчване:от понеделник до петък от 22:05 ч. с повторения в неделя от 20:14 ч.по 5 епизода.

ПРЕСТЪПНИ НАМЕРЕНИЯ разказва за елитен екип към ФБР, който анализира най-извратените престъпни умове в страната, като предвиждат следващия им ход, преди да са го направили. В екипа за поведенчески анализ най-опитният агент е Дейвид Роси – един от основателите на отдела, който се връща, за да помага на колегите си да решават най-заплетените случаи. Начело на екипа е специален агент Арън Хочнър – изключителен профайлър, способен да печели доверието на хората и да научава тайните им. Останалите членове са Емили Прентис – дъщеря на високопоставени дипломати, която е работила с Хочнър; специален агент Дерек Морган – експерт по маниите; специален агент доктор Спенсър Рийд – класически неразбран гений с висок коефициент на интелигентност и затруднения в общуването; Дженифър Джару – Джей Джей – самоуверена млада агентка, която е връзката на екипа с централата на ФБР и Пинелъпи Гарсия – компютърна специалистка, която помага на отдела в разследванията. Всеки от членовете  помага с уникалните си умения за разкриването на мотивите и емоционалните механизми на хищниците, за да бъдат спрени.


В ролите: 
Джо Мантеня като Дейвид Роси
Томас Гибсън като Арън Хочнър
Паджет Брюстър като Емили Прентис
Шемар Муур като Дерек Морган
Матю Грей Гъблър като Д-р Спенсър Рийд
А. Дж Кук като Дженифър Джару
Кристен Вангснес като Пинелъпи Гарсия