Winners Models избира

Winners Models избира

19.12.2011г.

   Най-красивият „Модел на зима 2011” ще бъде избран на церемония в клуб Мега денс Център на 20.12.2011г. точно в 00.00 часа.

   Гостите на събитието ще могат да се насладят на изпълненията на Salsa la Vista Dance Studio, Спортен клуб по фехтовка и Таекуондо клуб „Джи до куан”. VIP личности от сферата на модата, футбола и музиката ще бъдат част от журито, което ще избере най-достойната след представянето на момичетата в три тура- с кожени палта на G&V Class, дизайнерски облекла на Зорница Владимирова и бански костюми.

   За доброто настроение на гостите ще допринесат и добре приготвените вкусни изкушения от Лора Кетъринг. Партньори на събитието са бутик за дрехи в Мол Сердика – Quiz, най-голяемият фитнес и спа World Class, химическо чистене Max Clean, боен клуб по Кудо, салони за красота Angel Face, езиков център Бизи, Оливас – бутик за цетя и подаръци, ВИБ Сълюшън ООД - една от водещите интернет компании в България, занимаваща се с изработка на уеб сайтове и уеб базирани системи и фитнес Денис Клуб, електронният кастинг на България eCasting.bg