Детски Празник "Том и Джери‘‘ 2018 -,, Да върнем децата към спорта’’

Детски  Празник

11.05.2018г.

      Детски Празник "Том и Джери‘‘2018 се организира за осма поредна година. Спортно събитие е насочено към  децата в нашия град. Главната идея на детският  празник и турнир под мотото ,,Да върнем децата към спорта’’ е  насърчаване към системни спортни занимания и повишаване на спортната култура на децата от най- ранна възраст.
      Детски Празник  ,,Том и Джери’’- ,,Да върнем децата към спорта’’. Събитиeто ще се проведе в град  София, зала "Сиконко"  на  12, 13, 19 и 27 май от 09.30 часа. В празника ще бъдат представени:  художествена гимнастика, спортни танци,  народни танци, мажоретни танци, йога, гимнастика, карате, приложни и изобразителни изкуства и турнир по футбол.
      В празника са поканени  деца от общините в Софийска област, участие ще вземат и деца от домове за сираци. На откриването на събитието ще присъстват  популярни лица в сферата на активния начин на живот, балансираното хранене и спорта. Организирането на  празника за всички подрастващи деца ще бъде със съдействието на Министерство на Физическото Възпитание и Спорта, Българската Асоциация Спорт за Всички, Български Футболен Съюз, Езиков център Бизи,  химическо чистене - Макс Клийн, Петър Гривеков- художник, Queisser Pharma Bulgaria LTD, Алта България, Ел Би Булгарикум  ЕАД,  Вафли Нелис, Фирма „ФАМОЗО ЛАЙН” ЕООД  е лидер в производството на дървена стъклопакетна дограма, екстериорни и интериорни врати от масивна дървесина по европейските стандарти.