Ще изневери ли Мария на съпруга си с Димо?

Ще изневери ли Мария на съпруга си с Димо?

22.05.2012г.

Радко няма да се трогне от молбите на своята „пленница” да я върне у дома. Той ще бъде твърдо решен да се усамоти с нея в планинската хижа, към която я води. Непредвидени важни детайли, свързани с отвличането, обаче ще осуетят плана му и за пореден път ще се изложи пред любимата си. 

Йордан и Славея ще дадат на Спас част от парите, които дължи на Цезара. Лекарят ще вземе и Йовка със себе си и ще разчита бременността й да омилостиви лихваря. Знак от съдбата ще изпрати младото семейство в срещнато по пътя казино. Съпрузите ентусиазирано ще се отдадат на хазарта. Ще бъде ли късметът на тяхна страна, ще разберем в следващия епизод на „Столичани в повече”, който ще се излъчи в сряда, 23 май.

Рангел изненадващо ще отиде на гости на Славея и Йордан. Разговорът ще тръгне привидно добронамерено, но ще кривне в опасна посока. Признание на кмета и жена му ще принудят Чеканов да отправи сериозни и категорични заплахи към тях. 

Пацо и Гълъбина ще попаднат в изключително опасна ситуация. Двамата ще се окажат заключени в тоалетната на заведение, пред която ще ги чака баба Марийка. Рискът да бъдат хванати ще е огромен. 

Димо ще е нервен заради предстоящата среща с Мария.  Той ще признае на бившата си годеница, че още я обича. Ще изневери ли  Мария на Андрей с предишната си любов  – в „Столичани в повече”, сряда, 21 ч. по bTV или наvoyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видеосъдържание.