Българин играе в „Зимна приказка” с Ръсел Кроу

Българин играе в „Зимна приказка” с Ръсел Кроу

14.02.2014г.

Българският актьор Георги Лалов играе във филма „Зимна приказка” с Ръсел Кроу, който се завърта по кината от 14 февруари. Той влиза в малка роля – член на бандата, оглавявана от героя на Кроу.
 
Фентъзи лентата по едноименния роман на Марк Хелприн е дело на режисьора Акива Голдсман, когото познаваме като сценарист от „Красив ум”, „Аз, роботът”, „Аз съм легенда” и екранизацията на „Шифърът на Леонардо”.
 
В „Зимна приказка” играят и Колин Фаръл и Уил Смит, който често участва в проектите на Голдсман. Филмът ни изпраща близо век назад във времето, и то в алтернативна реалност.
 
Действието се развива в Ню Йорк от 19-и век, но включва и фантастични елементи. В центъра на сюжета е млад мъж, който се влюбва в тежко болната наследница на богата фамилия.
 
Тяхното бъдеще обаче е застрашено, когато състоянието на момичето се влошава, а по петите на главния герой тръгва безмилостен гангстер.
 
Режисьорът Акива Голдсман описва филма като „странна фантастична приказка, в която се подвизава летящ бял кон и в която действието се развива едновременно в миналото и в съвремието”.
 
източник:  http://www.novinar.bg/