ОБЕДИНИХА СЕ

ОБЕДИНИХА СЕ

07.06.2013г.

     С пресконференция, състояла се на 5 юни 2013 г. (международният ден за опазване на околната среда) в търговски център Diplomat– София, бе даден стартът на една съвместна инициатива на две водещи български компании – „Дипломат Корпорейшън” ООД и „Арома Козметикс” АД, обединени от каузата „Качество на Живот с Грижа за Природата”!

Това е първата съвместна кампания от подобен род в България!

   Израз на съвместната идея е промо-предложението на двете марки към българските потребители – с покупката на енергоспестяващ бойлер Diplomat, получават душ-гел AromaGreenLine, с  95% натурални съставки.

       „Обединихме се, защото и двете компании гледаме в една посока – Грижата за клиента и Грижата за природата, и защото сме компании със социална отговорност, доказали се през годините! Нашата компания предлага енергоспестяващи и иновативни уреди, осигуряващи на потребителите комфорт и Качество на Живот. Инвестираме в нови продукти, отстояваме лидерските си позиции на пазара и тази година бележим над 30 % ръст в категорията бойлери, сравнено със същия период на предходната” – каза г-жа Светла Станева, управляващ директор на „Дипломат Корпорейшън”.

AromaGreenlinee за тези, които обичат себе си, природата и живота.

     „Нестандартното предложение на AromaGreenlineе, че дава възможност на всеки от нашите клиенти да допринесе за спасяването и съхраняването на естествените многогодишни българските гори. 5% от себестойността на всеки закупен продукт AromaGreen Lineсе отделят  във фонд GreenBulgaria, създаден за дългосрочна грижа за старите естествени български гори” – с гордост сподели Ива Икономова, маркетинг директор на „Арома Козметикс”.

Въпреки икономическата стагнация в световен мащаб и трудностите на пазара през последните години „Дипломат Корпорейшън” и  „Арома” АД развиват успешно своя бизнес.

       „Дипломат Корпорейшън” ООД  постоянно инвестира в нови прородукти и предлага  икономични бойлери с различни енергоспестяващи функции –бойлери Diplomat, изработени по уникална италианска патентована технология с Blue Forever нагревател, предотвратяващ натрупването на варовик;  български бойлери Diplomat, които са без аналог по дебелина на изолацията – 35 мм, запазваща топлата вода за дълго време и отговарящи на всички европейски изисквания и трикомпонентен анод, гарантиращ дълъг живот на уреда както и водонагреватели под нова марка, TERMOMAX,хит на пазара в момента, с мощен, бързонагряващ 3-киловатов нагревател. Така компанията предоставя обоснован и богат избор на своите клиенти.

        За да отговори на предизвикателствата на времето и новите изисквания на пазара, „Арома” АД инвестира над 12 милиона лева в построяването на нов завод и въвежда GMP („Добри производствени практики“), за да гарантира тотален контрол на качеството, съобразно най-високите европейски и световни изисквания, и се нарежда сред световните лидери в бранша, а продуктите й продължават да прославят България с гарантирания си произход.

 

Изберете Качество на Живот с Грижа за Природата... с Diplomat и Aroma!

...Очаквайте продължение!