Често задавани въпроси

Какви продукции организирате?

eCasting.bg не е организатор на продукции. eCasting.bg има сключени договори с продуцентски компании.

 

С кои продуцентски компании работи eCasting.bg?

eCasting.bg постоянно търси и привлича нови продуцентски компании. Информация можете да намерите в раздел партньори, както и да следите секция новини.

 

Къде да дойда за кастинг?

Ако отговаряте на критериите за конкретно събитие, от продукцията ще се свържат с Вас на посочените във Вашият профил координати.

 

Кога се започва работа и в колко часа?

За всяка продукция времето е различно.

 

Колко участия месечно мога да очаквам?

eCasting.bg не може да Ви гарантира определени участия за даден период. Всичко зависи от това колко и какви продукции биха имали нужда от участник с Вашия профил.

 

Какъв процент от хонорара ще ми удържите?

eCasting.bg не удържа никаква част от хонорарите които Вие ще получите. eCasting.bg не е посредник във взаимоотношенията между Вас и продукцията и Вашето участие не поражда каквито и да е задължения към eCasting.bg

 

Задължително ли е участието от моя страна когато ме потърсят?

Не. Вие можете да приемете или да откажете предложение, ако не е в удобно за Вас време, място, тематиката или заплащането не Ви удовлетворяват.

 

Безплатни ли са услугите на eCasting.bg?

Не. Безплатни са регистрацията и създаването на профил, а включването му в каталога е платена услуга. За повече информация можете да прочете раздел 11. Платени услуги в Общите условия.

 

Достатъчно условие ли е да се регистрирам за да очаквам ангажимент? Защо трябва да си активирам профила?

Продуцентите имат достъп само до активираните профили. За да очаквате да получите ангажимент е необходимо да активирате своят профил. Активирането е необходимо за да се избегнат до минимум злоупотреби и да се даде шанс на тези, които наистина желаят да се реализират да постигнат своята цел. 

 

Кой има достъп до личните ми данни?

Достъп до Вашите лични данни като телефон, e-mail, Skype имат само продуцентски компании с които eCasting.bg има сключен договор. eCasting.bg не събира никаква друга информация за Вас, освен предоставената лично от Вас при създаването на профила.

 

Кога изтича статуса на активация?

Вашият профил се активира за срок от един календарен месец и след изтичането на този срок профилът Ви няма да се включва в каталога.

 

След изтичане на срока за който е активиран профила, той изтрива ли се?

Не. Вие по всяко време имате възможност да активирате отново своят профил.

 

Защо трябва да попълвам полетата в профила си на кирилица?

Не само защото сме Българи, но по този начин ще бъдете включени в резултатите при търсене в каталога от продуцентите.

 

Защо трябва да кача снимка в профил и в цял ръст?

Не само в профил и цял ръст.  Желателно е да качите повече и различни снимки, за да може продуцентите да получат цялостна представа за Вашата визия.

 

Задължително ли е да добавя видео към профила?

Не, не е задължително, но профилите с добавено видео предизвикват интерес и са по-атрактивни. Така Вие можете нагледно да покажете своите възможности в различни области за които считате че са Ваше предимство пред останалите участници.

 

Как мога да кача видео клип?

Качете Вашето видео на сървърите за видео споделяне http://youtube.com или http://vbox7.com и поставете в профила си линк към видеото. Ако не разполагате с Ваше видео, нашите партньори от ИНФИНИТИ Продъкшънс ще изработят за Вас специално професионален видео клип на промоционална цена.

 

Ако тук не сте намерили отговор на Вашите въпроси, можете да ни изпратите запитване чрез формата за обратна връзка или да се свържете с нас на посочените телефони.