Тв новини TLC показава невероятния свят на козметиката

Тв новини TLC показава невероятния свят на козметиката

25.07.2012г.

На 4-ти август в 17.20 часа TLC ще представи най-новото си премиерно предаване „Гримьорката Клио“.

Поредицата изследва прекрасния свят на гримовете. Във всеки епизод Килио показва на две жени как да се гримират професионално, да скриват малките несъвършенства и ги учи как да сътворят перфектната визия за специални поводи.

Клио също така ги учи как да изглеждат по-добре, използвайки домашно направени  кремове по природо съобразни рецепти. Разкривайки своите тайни, Клио експериментира с различни видове грим и демонстрира как жените и зрителите да намерят подходящата визия за себе си.

За Клио:

На 4-ти август в 17.20 часа TLC ще представи най-новото си премиерно предаване „Гримьорката Клио“.Дата на раждане: 15 ноември, 1982, Белуно
Националност: италианка
Практикува от 2008
Позната като: гримьор
Позната в интернет като ClioMakeup
YouTube канал:
http://www.youtube.com/cliomakeup
Web-site: http://cliomakeup.com/  

Още като малка Клио открива своята страст към цветовете и триковете, пораствайки нараства и нейната страст. Тийнейджърските си години тя прекарва между Италия и Германия. В Милано през март 2006 среща Клаудио по време на курс по дизайн в Европейски института по видео дизайн. Тогава пламва тяхната любов, която води до брака им. След завършване на дипломната си работа в ЕИД през май 2007 заедно с партньора си Клио се премества в Ню Йорк, където учи Дизайн на грим и грим.

Началото е поставено с регистрацията на Клио в Youtube и създаването на канала ClioMakeUp, където тя все още проявява креативността си във всякакви туториали. Скоро след създаването на канала Клио се превръща в „Кралицата на интернет”. В момента сайтът й има хиляди посещения на ден и повече от 300 туториала. През октомври 2009 беше издадена първата й книга за грим.