Happy Birthday Terra SPA

Happy Birthday Terra SPA

24.09.2013г.

Първия рожден ден на Terra Spa събра TВ водещи Мис България, моделки и фолк диви. Жени Калканджиева се запали по бокса, Есил Дюран по йогата. Водещите на предаването „Жените говорят” по TV 7 Жени Калканджиева и Ива Екимова смениха фитнеса с боксовата зала. Двете чаровни дами уважиха първия рожден ден на Terra Spa, Мис България Славена Вътова, която скоро ще видим на екран като ко-водеща в предаването по TV 7 „Следващият, моля” е другата родна знаменитост, която си пада по спа процедури. Красавицата, която ще играе журналистката Силвана във филма „Секс, лъжи и телевизия” обаче предпочита армо терапия и глезотиики в масажа. Преди да излезе на сцената Есил Дюран, редовно се разкарсяваше с Терапията на Мадона и ходи на спа процедури Благодарение на Йорданка Христова, певицата се запалила по йогата. „Медитацията  ми помага да бъда в хармония със себе си. Ето защо се записах при най-добрия йога учител – индиеца Пракаш, тук вTerra Spa. – казва Есил Дюран, която пристигна на събитието с половинката си Борис. 
Клавдия от Star Academy, която също бе гост на изискания коктейл по случай първия рожден ден на Terra Spa призна, че редовно се глези с масажи и, че предпочита джакузито и сауната за релакс. Мисис България Йордана Димитрова довери, че любими са й процедурите за лице и Spa терапиитe. 
Най-усмихната тв водеща Ева Кикерезова, която отскоро се изявява в предаването по БНТ „Денят отблизо с Мария” и  нейния продуцент Ива Димитрова също се оказаха почитатели на спорта и разкрасителните процедури в Terra Spa. И двете дами поддържат фигура с фитнес и здравословно хранене.
Празникът на Terra Spa, не пропуснаха и фолк певиците Славена и Джорджия, бившата лекоатлетка Цветелина Кирилова, много бизнес дами и приятели на собственичката Йоана Бонева, сред които Александра Тюркмен.