Andrea Bocelli: Love In Portofino само на 14 февруари от 19:30 часа в кино Арена

Andrea Bocelli: Love In Portofino само на 14 февруари от 19:30 часа в кино Арена

25.01.2013г.

 

Андреа Бочели, най-обичаният тенор, прави своя кино дебют тази година на Свети Валентин. Неговият нов концерт „Love In Portofino“ ще бъде разпространен в избрани кина по всета, сред които кината Арена в България. 


Замайващите изпълнения на най-любимите романтични песни, изпяти на сцена в едно от най-красивите кътчета на земята, 
може да видите само на 14.2.2013 г. от 19:30 часа в кино Арена в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново и Плевен.

Продажбата на билети започва от 25.01.2013 г. (петък) във всички кина Арена (без кино Арена Делукс (Bulgaria Mall), кино Арена The Mall и кино Арена Grand Mall Varna) на премиум цена от 10 лв.

Love In Portofino“ – който идва в кината по същото време, в което Бочели пуска в продажба своя нов албум „Passione“, е записан през август 2012, когато изключителният тенор организира своя концерт, като едно истински интимно и романтично събитие. Концертът за кино включва ексклузивно интервю с Андреа Бочели, записано в неговия дом в Италия, и се излъчва с медийната подкрепа на Classic FM радио.


Кино зрителите ще имат възможноста да видят най-успешния класически соло изпълнител и да чуят най-добрите световно известни любовни песни, изпълнени пред специално подбрани гости на площада в Portofino, Andrea Bocelli: Love In Portofino. По време на събитието Бочели споделя сцената с един невероятен ансамбъл от таланти, като Caroline Campbell на цигулка, немската звезда Helene Fischer и бразилската изпълнителка Sandy, Chriss Botti на тромпет, и годеницата на Андреа Бочели, Veronica Berti, която се присъединява към него за дуетно изпълнение на Something Stupid, всички подкрепени от оркестър от 40 изключителни музиканти.

Романтичният концерт е заснет от един изключителен талант, носител на 16 награди Грами®, продуцентът David Foster и ще излезе този февруари само в отбрани кина по света. Прожекциите са в кристално ясно Digital Cinema качество и пълен 5.1 surround sound. Filippo Sugar от Sugar Music споделя "Да гледаш изпълнението на най-изумителния тенор на света в толкова интимно събитие на фона на неповторимия залез на Портофино е изживяване, което не бива да бъде пропускано.

Киното ще позволи на зрителите да се насладят на най-добрите романтични песни, поднесени от световно известни изпълнители рамо до рамо с икона като Анреа Бочели. Ще ви даде и възможността да чуете размислите на Андреа Бочели за любовта и романтиката в едно ексклузивно интервю, което не можете да видите другаде."

 

Източник: http://www.cinefish.bg/Andrea-Bocelli-Love-In-Portofino-samo-na-14-fevruari-ot-1930-chasa-v-kino-Arena-news10691.html