Животът на моторните банди по Discovery Channel

Животът на моторните банди по Discovery Channel

10.07.2013г.

Discovery Channel показва живота на две съревноваващи се моторни банди и разкрива кой стои зад тях

На 11 юли от 23:00 часа стартира екстремното предаване „Адски момчета”. В епизодите ще станем свидетели на безмилостната борба за власт, чест и отмъщение на две враждуващи помежду си моторни банди.

Поредицата проследява какво се случва след разпадането на най-силната моторна банда – „Лафин Девилс”. Някои от основателите й оглавяват нова група – „Син Моб”, която набира все по-голяма популярност и власт и започва да претендира за лидерската позиция сред моторните банди. Начело на бандата е Буба, отстраненият водач на „Лафин Девилс”, който, воден от желание за отмъщение, е решен да се бори със зъби и нокти срещу тях и да наложи новата си банда над всички моторни групировки.

В същото време положението в „Лафин Девилс” е критично. Бандата е разкъсвана от скандали и противоречия, както и от вътрешни борби за надмощие. Към това се добавя и засиленото внимание на полицията към тях, което допълнително нажежава обстановката.

Сан Диего е голям град, но достатъчно голям ли е, за да приюти едновременно „Лафин Девилс” и „Син Моб”?

Зрителите могат да научат отговора на този въпрос, а заедно с това и да станат свидетели на титаничния сблъсък между двете враждуващи банди на11 юли точно в 23:00 часа, само по Discovery Channel.

 

Източник: http://www.cinefish.bg