Модел на зима 2011 стана Мануела Стоянова

Модел на зима 2011 стана Мануела Стоянова

22.12.2011г.

Излезна и най-новата светска двойка покрай конкурса ,,Модел на зима 2011’’- Али Алиев и Катрин Вачева.

Модел на зима 2011 стана Мануела Стоянова по време на конкурс провел се в клуб Мега денс Център на връх Игнажден. Нейни подгласнички се наредиха съответно Ясмина Халаф и Снежанка Сопотлиева. Лице на B&G, което получи професионална фотосесия от фотографа Георги Божков стана Ваня Димчева.

Гостите на събитието се насладиха на изпълненията на Salsa la Vista Dance Studio и Спортен клуб по фехтовка-София. Георги Йорданов-вице републикански шампион по културизъм, Горан Георгиев-републикански шампион по мотоциклетизъм на писта, Мишо Венков-футболист на Локомотив Пловдив и националния отбор, Славчо Тошев, Катрин Вачева, Георги Божков-професионален фотограф, Гасан Хубеш-представител на марката Quiz за България,Али Алиев- Мистър България, Любомир Вангелов - eCasting.bg, братя Бедникови и др. изватки от хайлайфа, бяха съдниците в надпреварата за короната.

В последния тур претендентките се представиха в официалните тоалети на Зорница Владимирова. За доброто настроение на гостите допринесоха и добре приготвените вкусни изкушения от Лора Кетъринг. Победителките получиха куп подаръци от бутик за дрехи в Мол Сердика – Quiz, най-голяемият фитнес и спа World Class, салони за красота Angel Face, езиков център Бизи, Оливас – бутик за цетя и подаръци и фитнес Денис Клуб. Партньори на събитието бяха химическо чистене Max Clean, ВИБ Сълюшън ООД - една от водещите интернет компании в България, занимаваща се с изработка на уеб сайтове и уеб базирани системи, боен клуб Кудо, и салони Арлет.

След награждаването запозналите се в нощта на конкурса Али Алиев и Катрин Вачева отпрашиха под ръка в неизвестна посока.