Уникално за България социално шоу стартира в интернет.

Уникално за България социално шоу стартира в интернет.

03.02.2012г.

Уникално за България  социално шоу за тунинговане на автомобили стартира в интернет.  Българските продуценти на риалити формата – една крачка пред Холивуд

Единствен по рода си в Европа тунинг център ще превръща коли в шедьоври. В края на всеки сезон продуцентите ще раздават много награди, една от които е тунинг на автомобила на зрител.

Голямата награда е тунингования в шоуто автомобил!

 

Изкуството на автомобилния тунинг вече е факт и у нас! За първи път в България стартира онлайн автомобилно тунинг шоу, което от обикновени автомобили ще създава произведения на изкуството в уникален риалити формат.  

Още преди официалния си старт, шоуто  вече събра многоброини верни фенове във  Фейсбук страницата си: http://www.facebook.com/OverdriveShow.

„Именно във Facebook  Стартирахме първото социално риалити предаване  преди 4 седмици и с тази стъпка изпреварихме дори  хиливудски гиганти като Warner Bros:(http://www.avtora.com/news/2011/10/11/vuv_facebook_startira_purviyat_socialen_serien_film_aim_high_trejlur), които работят в тази посока” Вече имаме над 200 фена от цяла Европа и над 100 от цял Свят , това ни дава възможност и за международна изява, казвапродуцентът от Forward Pictures Николай Митов.

В демо версия, качена във Фейсбук, екипът на единствения по рода си тунинг център в Цяла Европа (www.overdrive.bg)тунингова Порше, за да запознае зрителите какъв аудио – визуален  продукт ще получат в бъдеще. Оттук нататък, за всеки нов сезон на предаването, автомобилите за тунинговане ще бъдат избирани от самите фенове чрез онлайн гласуване  във Фейсбук: http://www.facebook.com/OverdriveShow, както и на сайта на шоуто:www.overdriveshow.com.

„Целта ни е чрез онлайн гласуване и предлагането на лични автомобили за тунинг, всеки един от нашите фенове да се превърне в съавтор и създател на шоуто. Социалният елемент и създаването на пряка връзка със зрителите е в основата на формата. Шоуто е уникално  не само за България, както и наградата – тунингован автомобил в края на всеки сезон. „Ценим мнението на нашите зрители” добавя Николай Митов.

„Най-доброто тепърва предстои– Вие създавате шоуто”, обещават от Forward Pictures и Overdrive.

 

За допълнителна информация:

Александър Пенев– Creative Director

Тел. 0878 114 677

 

Източник: http://newsmaker.bg/post/view/article/id/49238-Уникално+за+България+социално+шоу+стартира+в+Интернет.