Памела Андерсън кючек

Памела Андерсън кючек

18.09.2012г.

Карибското парти в двора на Къщата бързо се превърна в балканска веселба. След като VIP Brother обяви мисията на Фънки /да се преструва, че не знае коя е Памела/ за успешна, Съквартирантите получиха обещаното си плажно парти.

Къци Вапцаров, който посрещна Памела при влизането й в Къщата, й подари народна носия и дудук. Опитите на Съквартирантите да я научат да свири на духовия инструмент се сториха много смешни на блондинката. 

Истински празник настана, когато Бони реши да отвлече вниманието на Памела от дудука и да я научи да играе право хоро. Под съпровод на българска народна песен, в която Бони възпя красотата на спасителката на плажа, VIPовете танцуваха в двора. 

Изморителният танц се стори като полезна гимнастика на звездата, която не спираше да се удивлява колко много алкохол пият родните випове. В края на първия купон в Къщата Кристина Патрашкова импулсивно подари ръчно изработеното си колие на Памела. Поласкана от жеста, блондинката  призна, че това е едно от най-красивите бижута, които е виждала. По време на първата си вечер престой в Къщата на VIP Brother, Памела научи няколко български думи като “Благодаря” и “Да”.

http://www.cinefish.bg/Pamela-Andersan-kyuchek-news10040.html