Партньори

 

 

Рекламна Агенция "Брокс Вижън"

 
е бутикова PR и рекламна агенция, една от първите за България, специализирана в областта на управление на социалните медии. Стремежа на екипа към иновативност, креативност и високо качество на предлаганите услуги през последните 20 години в областта на интегрираните маркетингови комуникации помагана агенцията да печели нови и нови клиенти и да реализира за тях специални рекламни кампании.
 
Със своя екип от мотивирани професионалисти агенцията работи за световноизвестни клиенти от различни браншове:  
 
1. Комуникации:
Ericsson, Vivacom, Telegroup, ZTE, Playbox, Information Services, Telenor, Orange, SAP
2. Производство:
Sony, Sony Ericsson, Prestigio, AMD, Zebra, Elios, L’Occitane, SKF, Megatron, Stihl, 
Nippon OIL, Nikas
3. Консултантски компании:
Moody, BSM, Kamburov & Partners, Innova
4. Търговски вериги:
Serdika Center, Praktiker, Sony Center, Penny Market, Mercurius, Office Express, Teka, Best Mebels
5. Фармацевтични компании:
Actavis, Libra, Servier, Higia, Globalpharma, GlaxoSmithKline
6. Транспортни фирми:
Avio Delta, Air Lynx, Air Berlin, Unimasters
7. Медии:
Вестник Stroitel, Norema, Kino Arena, Free Life Fitness Club, Raabe, Hotel Kazanlak
8. Организации:
ICB, АНК, FIEC, Министерство на вътрешните работи, Фондация „Св.Стефан”, Българска асоциация Каучукова промишленост, Министерство на транспорта, Община Велико Търново.
 

 

 
"Nu Boyana" Филмово студио
 
Дружеството е създадено през 1962 г. под името Студия за игрални филми „Бояна“ като държавно предприятие за производство на филми. След промените в България от 1989 г. студията се трансформира под различни форми. 
 
        След 1997 г. постепенно започват да се привличат за снимки чуждестранни продукции, чийто брой през 2000 г. достига до 15. Те са привлечени от подобрените условия чрез инвестиции в инфраструктура и техника, атрактивна цена и качество на предоставяните услуги. Положително влияние оказват и природните дадености на България. Студията успява да се възползва от геополитическата и икономическата ситуация на Балканите и привлича чуждестранни партньори от САЩ, Италия,Франция, които до 1990 г. са реализирали продукциите си в бивша Югославия. За клиенти са привлечени и продукции от Сърбия и Македония. В същото време „Бояна“ подкрепя и българското кинопроизводство, като за периода 1997 — 2001 г. е копродуцент на 9 от 11 произведени игрални филми. За 9 години от новата си история филмовата лаборатория се превръща в печеливша компания.
 
Продукции:
 
2014
 
Survivor
Nobody Wants the night
Plebs season 2
A Passage to Hell
2013
 
Hercules 3D
Thermae Romae
Eliza graves
Automata
Crossing lines
Concert for survivors
Expendables III
The Savior
Olfi Hoca Buyuk
2011 - 2012
 
Plebs season 1
300 - The Rise of an Empire
Olympus Has Fallen
Rudy Valentino - la legenda
Supercollider
Ivan Poddubny
Vanga
 
 

 

 

Продуцентска къща "BUBU Studio" 

 
    BUBU Studio е продуцентска къща и фабрика за визуални ефекти с офиси в Европейския съюз и партньорство с LIQUID 9 в Съединените Американски Щати. BUBU Studio предлага пълен набор от дигитална пост-продукция, услуги за игрални и high end реклама - от концепцията DESIGN, детайлна и органични 3D анимации. BUBU Studio е основана през 2010 г. от група млади кинотворци- Петър КП, Александър Стоянов Карцов и Калин Стоянов.
 
      Професионалният екип се състои от художници и мечтатели с визия, осветена от магията на киното. Те работят във всички области на пост-продукция, включително анимация, моделиране, композиране и „оцветяване” на филми. В BUBU Studio творчество триумфира. Екипът работи в атмосфера на творческа свобода, която определя неоспорими работна етика и професионализъм. Така, докато се забавляват, те инвестират сериозно в качеството на създадените от тях проекти. Това е начинът на живот на BUBU Studio.
 
 

 

 

 
"Apeiron Comunication" е консултантска фирма в сферата на комуникациите.
 
Професионалистите от Apeiron Communication съветват своите клиенти как да комуникират по-ефективно и убедително.
 
Професионалистите от Apeiron Communication знаят стойността на всеки етап в стратегическото планиране на комуникациите и го използват по най-ефективния начин.
 
Комуникационните програми на Apeiron Communication се базират на изследване, ясна стратегия, иновативни идеи, точно изпълнение и измерване на резултатите.
 
 

 

 
"СББ Медиа" АД е най-големият издател на списания в България
 
Cред най-големите интернет издатели от 1993 г. на българския пазар
12 списания
6 уеб сайта 
над 720 000 читатели през последните 12 месеца
над 500 000 общ месечен тираж
достига до 63% от читателите на списания в България, над 500 000 уникални посетитeли на месец и над 20 милиона месечни импресии.
 
eCasting.bg е официален медиен партньор на SBB Media и организира кастингите за лица на Турне 2014 и 2015 на Блясък, което ще се проведе по всички топ-курорти и топ-дискотеки по  Черноморието.
 
Списанията в медиината група са:
 • Cosmopolitan
 • ELLE
 • Harper's Bazaar
 • Story
 • Men's Health
 • Блясък
 • Журнал за жената
 • National Geographic
 • National Geographic Kids
 • Моето дете
 • Кулинарен журнал
 • Здравен журнал
 
Сайтовете в медиината група са:
 • Rozali.com
 • Cosmopolitan.bg
 • Bliasak.bg
 • Gotvetesmen.com
 • Moetodete.bg
 • Nationalgeographic.bg

 


 

 

„МАГАМА” Салон за красота

 
Салон Магама започва своята работа в средата на 90те години, като основен двигател в работата и иновативната дейност на салона е майстор-коафьор Вили Боршукова, а значението на думата „Магама“ е „две стъпки напред“. Г-жа Боршукова започва да се занимава с перукерство и удължаване на коса в началото на 1991 г., като за първи път на пазара се предлагат разнообразие от цели перуки, опашки, мъжки и дамски тупета.
 
Малко по-късно през същата година отваря първия магазин (бутик) за перуки на бул. Витоша в София, който предлага огромен избор продукти от естествена коса. Така през 1997 г. Отваря врати и първия по рода си салон, работещ изключително с естествена коса – салон МАГАМА.
Изключително високото качество и достъпните цени правят салон МАГАМА предпочитано място за хора на изкуството, политиката и шоубизнеса.
 
Салон МАГАМА е изключителен представител за България на редица световно утвърдени марки като Great Lengths, Luxury Haircolor, BERGMANN и др.
 
 
Салон "Магама Версай"
 
Чести клиенти на салона са и хора с различни здравословни проблеми, които са загубили косата си.
 
В салон МАГАМА работят високо квалифицирани специалисти с международен опит и доказани качества. Салона е известен с това, че пръв прилага новостите от световния пазар и работи само и единствено с оригинални продукти на най-именитите марки в тази област.
 
МАГАМА е официален и изключителен представител на GreatLenghts за България – безспорен лидер в удължаването на коса и производството на консумативите за това. Салон МАГАМА дължи огромния си успех на много неща, като най-важните са качеството на работата и задоволяването на желанията на клиента.
 
В салонът работи млад и амбициозен екип, който с готовност консултира и помага на клиентите. Услугите, които ще намерите тук са фризьорство, масажи, козметика, лазерни терапии и перманентен грим.
 
 

 

 

„Дрийм Тийм Прадакшънс” АД

 
www.komicite.com
www.survivor.bg
 
„Дрийм Тийм Прадакшънс” АД е основана през 2006 година от Евтим Милошев и Любомир Нейков.
 
За 4-годишната си история компанията е натрупала опит с продуциране на предаванията „Комиците”, „Нека говорят с Росен Петров”, три сезона на риалити шоуто „Сървайвър”, специализираните предавания „Операция Слава” и „Урок по Родолюбие”. Основните лица на фирмата са актьори като Любомир Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, както и водещия Росен Петров и журналистката Диана Найденова.
 
Освен с телевизионни проекти, Дрийм Тийм Прадакшънс успешно е реализирала и три национални турнета на Комиците и театрални проекти, като илюзионния спектакъл „Магията на Ненчо”, който се играе на сцената на театър Българска Армия.
 
 

 
eCasting.bg е официален партньор на организатора на конкурса “MISS EXCLUSIVE OF THE WORLD 2014” - Лицензианта на конкурса Камелия Аврамова. Всяка година участие в надпреварата вземат повече от 50 държави. През лятото на 2014г. за короната ще се борят около 70 страни от цял свят, сред които е и България.  
 
През 2012 г. нашата сънародничка влезе  в топ 5 и взе престижното четвърто място. Лицензиант:
Камелия Василева Аврамова. На 24 години, от град Пловдив. Участвала в много конкурси и ревюта.Снимала  се за турски, български и гръцки списания, билборди,  вестници,видеоклипове, реклами и в филма „Операция Шменти Капели“.
 

 
"Мега ТАЛАНТ Груп" е една от водещите модни агенции в България с много опит в организирането и провеждането на конкурси за красота. Организатори са на конкурсите "Мис Вселена България", "Кралица на Света - България", "Miss Universe Bulgaria", "Мис световна студентка", "Кралица на Балканите България".
 
Агенцията също така се занимава с промоции на различни продукти в големите търговски вериги. Провежда кастинги за статисти за ТВ реклами. 
 
 

Tuning.bg е най-големият в България Авто-портал събрал всички фенове с бензин в кръвта от 2003 година насам. 
 
Tuning.bg организира по традиция всяка година през Юни месец Tuning Show, шоу, което се провежда в Интер Експо Център и се разпростира в две зали с външни площи за атракции с обща площ от 5000кв.м. В програмата са включени състезания в три категории силов тунинг, цялостен тунинг и Кар аудио и „МИС ТУНИНГ”.
 
Tuning.bg организира първото Tuning Show през 2012 година за първи път в морската столица Варна, като домакин на шоуто бе Mall Varna. 
 
За популяризация на събитията, които провеждат, Tuning.bg разчитат на каталога на eCasting.bg за набиране на подходящи лица за промоутъри, рекламни лица на печатни каталози, Модели за рекламни лица на автосервизи, автомобилни събития, автокъщи и автоаксесоари, модели за годишни календари и статисти за заснемане на рекламни клипове.
 

 
 
 
"Winners Models Bulgaria" е модна агенция посветена на откриването и лансирането на лица за модния бизнес, създава увереност, спокойствие и мотивация за развитието на своите модели, работейки в полза на модата, рекламата, киното и шоубизнеса.
 
Агенцията набира модели, актьори, статисти и типажи, организира конкурси за красота и шоу програми. Winners Мodels Bulgaria работи с едни от най-изявените български модни фотографи, гримьори, стилисти и коафьори.
 
За увереността, самочувствието и перфектният външен вид, на моделите в Winners Мodels Bulgaria, се грижат професионалисти в областа. Агенцията предлага професионален учебен център за модели.
 
 

 

Инфинити Продъкшънс ЕООД
 
"Infinity Productions" е основана през 2006-та година като продуцентско студио за производство на аудио-визуални продукти.
 
Конспекта на дейност на фирмата покрива целия производствен диапазон от дейности в телевизионните, рекламни и филмови продукции. Наши клиенти през годините са били компании като Шнайдер Електрик България, BBDO Graffiti, АЕЦ Белене, Министерство на здравеопазването, Coca Cola Hellenic Bottling Company, Фиеста ТВ и много други. Инфинити Продъкшънс участва в реализацията на няколко документални и научно-популярни филма за телевизия Ринг и по „Проект Родопи“ със средства от WWF.
 
През 2009-та година екип на Инфинити има удоволствието да реализира постпродукция и специални визуални ефекти за късометражния филм „Играчи“ с участието на Калин Сърменов и Румен Угрински. През 2010 г Инфинити продуцрира и заснема дебютния игрално-документален филм „Смъртоносна Пудра“ на режисьора Георги Михайлов. Филмът е отличен на Банско Филм Фест 2011 със специалната награда на името на Герасим Величков – Джери за българска продукция.
 
Един от последните проекти на студиото е музикалният клип към песента „6 милиона“ на рапъра Honn Kong със специалното участие на актьора Ники Станчев. Премиерата на клипа е насрочена за края на този Февруари.
 

 

БОЖИДАР MАРКОВ, ФОТОГРАФ
 
Божидар Марков работи в областа на рекламната, модната и приложната фотография. От 1990 г. сътрудничи на изданията за култура и изкуство “Век 2001”, “Стандарт уикенд”. От 1993 г. започва да работи за в. “168 часа”. Снимките му редовно са на първите страници на в. “24 часа”, в. “Дневен Труд”, в. “Вестник за жената”, сп. “Ревю”, сп. “Донна” , сп. “Максимум” и др. През 1997 г., 2000 г., 2001 г., 2003г., 2005г., 2006г. и 2008 г.
 
Божидар Марков е номиниран за наградата “Златна игла” на Академията за мода. През 1998 г. получава златна статуетка от Фестивала за виша и авангардна мода. Същата година печели и бронзова статуетка от международния конкурс “Интелектуалци за мир и красота” .
 
Първата му самостоятелна изложба е организирна през 1986 г. в София, в младежки дом “Лиляна Димитрова”. Следват още редица изяви, сред които авторска изложба във Военния клуб през 1995 г., самостоятелна изложба в туристически комплекс “Дюни” - 1996 г., авторска изложба “Модата през прехода” - 2000 г., изложба в Народен театър “Иван Вазов” - 2004 г. и др.

 

 

 

Драгомир Димчев, ФОТОГРАФ
 
 
Драгомир Димчев е студент в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” по специалността „Филмово и телевизионно операторство”. 
 
От 5 години е фотограф на свободна практика. Млад и амбициозен фотограф с кратък но значим опит както в пейзажната и приложната фотография така и в портретната и актовата.
 
Участвал многократно в изложби където представя фотографи и дървопластика. Кореспондент е на сайтовете Newsmaker.bg и Klassa.tv от 2 години.