Сезон 3 на „Под прикритие” приключва след броени минути

Сезон 3 на „Под прикритие” приключва след броени минути

17.02.2013г.

След 3 месеца интензивен екшън, престрелки, гонитби, убийства и нелегални сделки, мисията на агента под прикритие Мартин е пред своят край. Как обаче ще завърши тя, дали той ще събере достатъчно доказателства, за да вкара Иво и Джаро зад решетките или ще бъде разкрит и наказан по най-жестокия начин.

Кой ще оцелее? Какво ще се случи?
Отговор на тези въпроси знаят само продуцентите от БНТ и Камера, както и режисьорът на финалния епизод – Виктор Божинов. Причината за това е, че за финал на „Под прикритие” са заснети три различни версии, а тази която ще бъде излъчена в неделя ще бъде изненада дори и за актьорите.
В интернет вече се появиха множество спекулации относно финала на сезон 3. Едни са убедени, че Джаро ще убие Мартин, други залагат на справедливото възмездие и арести за гангстерите, трети пък са доста по-черногледи и предполагат, че за Иво, Джаро, Куката и Марто финалът ще бъде фатален.
Какво наистина ще се случи….ще разберем в неделя от 20:45 по БНТ
Всички обичат Косъма
Междувременно след убийството на Здравко Киселов – Косъма, феновете на сериала в интернет буквално надигнаха бунт. Веднага след края на епизода във виртуалното пространство се появиха хиляди коментари в защита и в памет на героя на Александър Сано.
Феновете приеха толкова емоционално смъртта на Косъма, че мрежата се появиха и десетки стихотворения за покойния гангстер:
„Здравко не се предаваше лесно (сега без него вече е безинтересно.) Той даваше смисъла на сериала, /сякви престъпления, убийства ала-бала.”
„И като на филм така завърши живота, като на Киселов и шепа кървави банкноти.
Косъма си беше наш, героя на народа. Беше гангстер, беше роб, но можеше и много! Обичаше я до последно, даваше й всичко! За любовта си бе готов окървавен да тича.
А Иво смело си поръча нечия душа. Отнел бе няколко живота, какво от това?
Приятел беше Косъма, утре може да си ти! Живота не е филм, братле! И не е за пари!”
„Косъма беше добра душа,дори не пусна и сълза, истината като слънце изгря,а тъмнината пак се крие във смъртта.. Живот различен искаше това момче, граница за него беше само синьото небе. Иво не заслужаваше неговата доброта, а сега с Куката ще възтържествува справедливостта…”
„Дали в клуба или в затвора,
дали на чисто или в позора,
дали за пари или за жени на лов,
радваше ни Здравко Киселов.
Персонаж весел и велик,
понякога добър, понякога мръсник,
лош пример и престъпник,
страхотен бе, сега е пътник.
Ще скърбим ли или ще продължаваме,
ще го осъждаме или ще му подражаваме,
този избор ще трябва да направим,
но никога няма да го забравим!
Лафове, жени, стрелба и пари,
това бяха неговите любими игри.
И може не винаги на косъм да му минава,
но в съзнанието ни вечно той остава!”
Не закъсня и появата на групи като: „Смърт за убийците на Косъма” и „Куката да убие Крум и Иво”
 

Източник: http://www.urbn.me/11680