След успеха на Ники Илиев

След успеха на Ники Илиев

26.06.2013г.

Началото на "Живи легенди" вече е факт. Действието се развива основно на българското Черноморие с лек привкус от Италия, защото не друг, а именно Микеле Плачидо се съгласи да вземе участие във филма на Ники Илиев. В него той ще се въплъти в образа на художник, който ще се окаже впоследствие баща на Саня Борисова.

Снимките в Монако продължиха 2 дни, но емоцията от това да се докоснеш до таланта на Микеле Плачидо определено ще държи снимачния екип дълго време.

След като снимките в Монте Карло завършиха, екипът се пренесе на плажовете в комплекс Русалка, където ще се развива по-голямата част от действието във филма.

Героите са различни, колоритни, съмнителни и обаятелни. И този път Ники Илиев е събрал цяла плеяда от звезди. Орлин Павлов изпълнява главната роля и се превъплъщава в образа на банкер, чиято съдба определено ще ви държи в напрегнато очакване до края на филма. 

Яна Маринова влиза в образа на стрийптизьорка. Във филма ще видите още Георги Кадурин, Любомир Ковачев, Димо Алексиев, Стефан Щерев, разбира се Ники Илиев и Саня Борисова в роли, които ще ви изненадат.

"Живи легенди" залага на на силните емоции, очарованието на морския бряг и романтиката на лятното опиянение в комбинацията с много, много смях.

 

източник: http://showbusiness.actualno.com