Лютови спасяват живота на Рангел - в "Столичани в повече" на 18 април по bTV

Лютови спасяват живота на Рангел - в "Столичани в повече" на 18 април по bTV

12.04.2012г.

След като заспа в леглото със запалена цигара, Рангел ще се окаже в огнен капан в следващия епизод на „Столичани в повече”. За негов късмет точно в този момент Андрей ще се прибира към дома си и ще чуе отчаяните му викове. Синът на съседите ще повика на помощ баща си и двамата ще се втурнат да спасяват бившия кмет.Лютови спасяват живота на Рангел - в „Столичани в повече” на 18 април по bTV

Шокираният Рангел ще бъде временно настанен в дома на Лютови, а разкритието на баба Марийка за скрити нейни спестявания, които най-вероятно са изгорели в пожара, съвсем ще вгорчи положението му.

Въпреки всичко, главата на семейство Чеканови ще вземе решение да се отблагодари на съседите. Ще бъдат ли искрени благодарностите му към вражеския лагер, зрителите ще разберат на 18 април, сряда, от 21:00 часа по bTV.


След като разбра, че Спас действа зад гърба му, Радко ще предложи на отец Григорий да продадат заедно статуята. Попът веднага ще се свърже с Цезара, но лекарят на Извор ще бъде по-хитър и ще им изиграе лоша шега.След като разбра, че Спас действа зад гърба му, Радко ще предложи на отец Григорий да продадат заедно статуята. Попът веднага ще се свърже с Цезара, но лекарят на Извор ще бъде по-хитър и ще им изиграе лоша шега.

Мария за първи път ще се изправи срещу Славея. Какво ще провокира младото момиче да надигне глас, ще стане ясно следващата сряда. Епизодът вече е достъпен на VOYO.bg – първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видео съдържание.