Студентка по сценичен дизайн спечели 2000 лева

Студентка по сценичен дизайн спечели 2000 лева

16.11.2012г.

             Снощи в столичния търговски център The Mall се състоя галапремиерата на „Здрач: Зазоряване – част 2“, който днес тръгва по кината в цялата страна. Празненството по посрещането на дългоочаквания финал на сагата беше открито с модно ревю с 15 тоалета, вдъхновени от героите на „Здрач“. Младите дизайнери, подбрани чрез конкурс, представиха своите костюми сред пищен декор, построен специално за събитието.
            Изборът бе в ръцете на Цветомир Горанов – моден стилист на сп. „ELLE“, който представяше модния редактор на списанието Антония Йорданова, Кристина Симитчийска – моден редактор на сп. „EVA“, Константин Стойнов – моден редактор на сп. „Harper’s Bazaar“, и Михаил Вучков – маркетинг мениджър на „А Плюс Синема“. Професионалното жури реши да даде голямата награда от 2000 лева на 21-годишната Даниела Николчова от София.
              Начинаещата дизайнерка е завършила Националното училище за изящни изкуства "Илия Петров", а в момента следва в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, специалност сценичен и екранен дизайн.Модно ревю на премиерата на

              Пред организаторите на конкурса Даниела сподели, че нейният костюм е вдъхновен от двойнствеността на личността и неизбежното проявление на тайнствената същност на човека – теми, залегнали дълбоко в обичаната по цял свят сага на Стефани Майър.
             Освен паричната награда, победителката ще получи възможността да изложи създадения от нея костюм на централно място в The Mall по време на традиционния за търговския център „Месеца на модата“. За доброто настроение на гостите се погрижиха Поли Генова и Нед от момчешката група Boys of Boys. Сред парчетата, които изпя миналогодишната финалистка в Евровизия, бяха два хита от саундтрака на „Здрач: Зазоряване – част 1“.
             Дългоочакваният последен филм от сагата „Здрач“, режисиран от носителя на "Оскар" Бил Кондън, ще разплете тайните и мистериите в романтичния фентъзи епос, пленил сърцата на милиони фенове по целия свят.Модно ревю на премиерата на
                С повече от драмата, романтиката, страстта, мистерията и екшъна, които превърнаха предишните филми от поредицата в международни блокбастъри, „Здрач: Зазоряване – част II“ завършва обожаваната по цял свят приказка за любов, семейство, смелост и съдба. Базирани на бестселърите на Стефани Майър, филмовата поредица е мащабен културен феномен с глобална фен база, която очаква с нетърпение всеки следващ филм.Модно ревю на премиерата наСъбитието бе организирано от „А Плюс Синема“ и „The Mall“, с партньорството на кино „Арена“, „Essence“, винарска изба „Етно“, радио „Energy“ и радио и телевизия „City“.

Източник: http://www.cinefish.bg/Studentka-po-scenichen-dizayn-specheli-2000-lv-na-premierata-na-Zdrach-news10413.html