"Супер тяло на България" привлече отново музиката и футбола на един терен!

"Супер тяло на България" привлече отново музиката и футбола на един терен!

07.06.2013г.


	Проведе се конкурсът "Супер тяло на България" в столичния клуб Паспорт на 05 юни. Красивите участнички дефилираха пред звездното жури част, от което бяха поп-фолк изпълнителите – Славена, Пепа Петрова и Джорджия,  както и екс футболиста Славчо Тошев. Всяка от изпълнителките поздрави гостите на събитието със свой последен хит, а Джорджия се открои и в амплоато на ко-водеща на конкурса. Въпреки слуховете от миналото, че прехвърчат искри между Славчо Тошев и Славена, всеки от тях бе взел своята половинка на мероприятието, с която демонстрираха истинска любов. Разбира се поп-фолка върви редом с футбола и избора за спътник в живота на Славена отново се оказа футболист.  Славчо Тошев  този път бе променил последователността си да се появява с моделки на събитията и доведе настоящата си приятелка, която за изненада на всички се разбра, че не е нито посредствен модел, нито поп-фолк певица. 
 
       В края на конкурса победителките си тръгнаха с награди от салони за красота Angel Face, най-големият фитнес и спа на Балканите - World Class, езиков център Бизи и бутик за цветя и подаръци Оливас. Гримът на претендентките бе творение на „Школа за грим и козметика – Бени Янакиева”.  
 
       Партньори на събитието бяха също химическо чистене Max Clean и eCasting.bg -Националният Кастинг.
 
        Победителките с най-красиви тела бяха на първо място – Зорница Атанасова и на второ и трето съответно Верея Димитрова и Десислава Илчева.