Евтини трикове за привличане на внимание

Евтини трикове за привличане на внимание

16.04.2012г.

Има хора, които са готови на всичко, за да попаднат под светлините на прожекторите. Една от тях е и Мелъди Торнтън. Тя беше част от групата "The Pussycat Dolls“ и винаги е правела впечатление с предизвикателните си сценични костюми, за направата на които е използван колкото се може по-малко плат.

Сега 27-годишната певица реши да покаже, че може да стигне и по-далеч в разголването и показа гърдите си. На организираното от сп. Elle събитие, посветено на жените в музиката, тя се появи с рокля от дантела, чиято горна част беше напълно прозрачна и предостави щедра гледка към гърдите й. Самата тя изглеждаше много доволна от факта, че всички могат да разгледат в подробности стегнатото й тяло и се усмихваше широко на камерите.

 

Изборът й на тоалет, обаче, нямаше как да не бъде окачествен от модните критици като проява на лош вкус. Събитието предполагаше доста по-сериозно облекло от това, с което Мелъди реши да се облече.


Нейната бивша колежка от "The Pussycat Dolls“ Никол Шерцингер се появи с далеч по-удачна рокля, която скриваше най-интимните части от тялото и правеше впечатление със стил.

 

Мелъди има защо да търси медийно внимание. След разпада на групата преди две години тя се изгуби от музикалната сцена. Сега, обаче, е решила да издаде солов музикален албум "P.O.Y.B.L“, който за момента не се радва на големи продажби и популярност.

 

Дали трикът с показването на гърдите ще свърши работа и музикалните канали ще завъртят пилотния сингъл "Sweet Vendetta“, остава да разберем.

 

източник: http://newsmaker.bg/post/view/article/id/75585-Евтини+трикове+за+привличане+на+внимание