Winners Models Bulgaria излъчи „Супер тяло на България 2013

Winners Models Bulgaria излъчи „Супер тяло на България 2013

02.12.2013г.

   За трета поредна година модна агенция Winners Models Bulgaria проведе конкурса „Супер тяло на България 2013” с тържествен спектакъл представен в клуб Мега Денс Център. Перфектното тяло на победителка Гентиана Халити предизвика възхищението на всики присъстващи. Нейни подгласнички се наредиха Ашли Кени на втора позиция и Джесика Янакиева на трета. За перфектната визия на кандидатките за титлата се погрижиха гримьорката Надя Симеонова и Фризиорката Меги  Лозанова.  

   Програмата се състоя от представянето на претендентките в три тура –спортни облекла, бански костюми и официални рокли от  модната линия на Зорница Владимирова. Между туровете гостите се наслаждаваха на танци и живото изпълнение на Джорджия, която  беше и водеща на конкурса. Освен поп-фолк фурията към журито се присъединиха и Мис Джуки – Габрила Радославова, Мартин Гергов – най- известния фитнес инструктор, Любомир Вангелов - eCasting.bg, футболиста Славчо Тошев, художника- Петър Гривеков, собственика на „Две Плюс Едно” ЕООД- Любомир Любенов, представител- на Ревита София и Fit miss- Калина Стоянова и др

   На конкурса ,,Супер тяло на България 2013’’ бяха връчени много награди от: най- талантливия млад художник на България Петър Гривеков, които дари картини в размер на 6000 лв. Гривеков има две самостоятелни изложби. Първата е „Триумф на въображението”, а втората - „Морето на Стагира”,  бутик за цветя Оливас, World Class - Най-големият и функционален Фитнес и SPA център в София, химическо чистене Max Clean, езиков център Бизи , Revita.bg и  Fit miss предоставиха ваучери за  хранителни добавки на най-реномираните и доказани производители в световен мащаб за жени,  Www-you.com, която е търговска марка на компанията „Две Плюс Едно” ЕООД - Основната дейност на дружеството е създаването, оптимизирането и поддръжката на уеб сайтове. Наред с това компанията разработва специфичен клиентски софтуер, извършва поддръжка на разнородни операционни системи и сервизиране на хардуер.

   На конкурса взеха участие и три момичета, избрани от eCasting.bg, Националният кастинг. Това са Ирис Кетипова, Мария Зафирова и Катрин Чергова.