Избраха Захари Бахаров за лошото момче на България

Избраха Захари Бахаров за лошото момче на България

11.11.2013г.

„Под прикритие” обра наградите на публиката за български филми и сериали „Златна бленда”

Актьорът Захари Бахаров бе избран за лошото момче на България на първите награди на публиката за български филми и сериали „Jameson Златна бленда”. Най-успешният сериал на БНТ „Под прикритие” разби конкуренцията. Бахаров успя да изпревари колегите си Александър Сано в ролята на Косъма и Мариан Вълев – Куката. Актьорът не присъстваше на церемонията, но брат му Явор получи наградите вместо него.

 

Хитовата кримка бе обявена и за „Най-добър сериал”

 

Бахаров спечели приз за „Най-гореща двойка”, където си партнира с Миленита. „В нашата двойка няма чувства, нито пък дълбочина на отношенията, но явно сме се справили с всичко останало,” заяви актрисата, докато получаваше отличието. В категорията „Най-запомнящата се реплика” думите на Захари “Ше те смажа!” размазаха конкуренцията. Явор Бахаров сподели, че е чувал тази реплика доста пъти като малък и е

 

помогнал на брат си да спечели

 

„Под прикритие” спечели и в категорията „Най-добра екшън сцена” за преследването с коли. „Наградите „Златна бленда” са първите отличия на публиката за български филми и сериали. Тяхна основна цел е да отдадат значимото внимание на новите български филми и сериали и да отпразнуват техните успехи,” разкриха за „Монитор” организаторите. В конкурса участваха родни продукции, които са били публично представени в периода 1 януари 2012 - 31 май 2013. Победителите бяха определени след онлайн гласуване между 1 и 31 октомври.

автор: МАРИАНА КЛИМЕНТИЕВА

снимка: Христо Танев

източник: http://www.monitor.bg